Sähkötyöt Tampereen seudulla

Sähkö-Sirius toteuttaa sähkötyöt Pirkanmaan alueella, kuten Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Lempäälässä, Pirkkalassa, Kangasalla ja Orivedellä. Toteutamme sähkötyöt omakotitaloihin, taloyhtiöihin ja isännöintitoimistoihin sekä erilaisiin toimisto- ja liiketiloihin. Saat sähkötyöt kohtuuhintaan myös aliurakointina. Hoidamme sähköurakoinnit, mittaukset ym. sähköalan työt aina asiakkaan todellisen tarpeen mukaan. Toimimme ammattitaitoisesti ja nopeasti kaikissa kohteissamme, aikatauluja kunnioittaen.

Sähköasennus uudisrakennuksiin

Monipuolinen kokemuksemme erilaisista uudiskohteista tekee meistä sähköalalla tunnetun ja luotetun toimijan. Jatkuva kouluttautumisemme nostaa meidät varteenotettavaksi tekijäksi sellaisiin kohteisiin, joissa nykyaikaisella talotekniikalla on keskeinen sija. Katso lisää yhteistyöstämme rakennusalan ammattilaisten kanssa, teemme sähköurakointia monipuolisesti mitä erilaisimpiin kohteisiin.

Sähkösaneerauksen avulla pääset hyödyntämään uusinta talotekniikkaa

Sähköremontti on usein yhteydessä muihin tiloissa tehtäviin saneerauksiin, kuten märkätilaremonttiin, lattialämmityksen asennuksiin, seinäpintojen uusimiseen ja muihin toteutuksiin. Valaistuksen ja lämmityksen uusimiseen kannattaa pyytä aina luotettava tekijä.

Sähköremontin avulla:

  • säästät energiaa
  • vähennät sähköpalon riskiä
  • päivität lämmitysmuodot
  • parannat valaistusolosuhteita

Kysy lisää tai pyydä tarjous suoraan kohteestasi!

Sähkö-Sirius toteuttaa tarvittavat sähkötyöt ammattitaidolla ja huolella sovittujen aikataulujen puitteissa kohteeseesi. Kun tarvitset lisätietoa toimintatavoistamme, aikatauluista ja kustannuksista, olethan yhteydessä. Pyydä tarjous tai tilaa suoraan ammattilainen paikalle. Kysy lisää!


====

Referenssit – viimeisimmät kohteemme:

As Oy Tampereen Emilin kokonaisvaltaiset sähkötyöt, 37 asuntoa. Pääurakoitsijana Tampereen Emilissä toimi SRV.

As Oy Lukonlinnan sähkölämmittimien uusinta ja kotona/poissa kytkimien lisäys. Pattereita uusittiin noin 170 kappaletta.

As Oy Puolukkametsän asuntokohtaisten lämminvesivaraajien uusinta

As Oy Villapuiston autolämmityskoteloiden uusinta

As Oy Lapinniemen Kajuutan parvekkeiden läpikulkevien syöksyputkien lämmitysten asennus, sekä niiden vaatimien ohjausten rakentaminen

Metso Powerin Lahdesjärven hallin laajennus- ja saneeraustyössä oli kaksi sähköasentajaa Sähköpekon alihankkijana Sähkö-Siriuksesta mukana noin vuoden ajan

As Oy Hirvenpellon autolämmitystolppien uusintaan kuului myös maankaivuu ja täyttötyöt

As Oy Tampereen Väinämöisenkatu 5:teen rakennettiin ränni- ja räystäslämmitysjärjestelmä ohjauksineen

Lentolan palvelukeskuksen sähköistys Sähköpekon alihankintana

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse